Për kompaninë tonë

Ne drejtojmë dhe zgjerojmë me sukses fermën tonë të pemishteve organike në rajonin piktoresk, të pa ndotur të Polonisë Lindore.

Ferma ekziston që nga viti 1986 dhe mbulon një sipërfaqe prej mbi 50 hektarësh – tërësisht e përkushtuar për kultivimin e aronisë dhe prodhimin e bimëve NERO aronia.

Përvoja shumë vjeçare në prodhimin e frutave na lejon të prodhojmë bimë vegjetative aronia me cilësi më të lartë, të cilat kanë fituar njohje në të gjithë botën. Plantacionet tona, të mbjella me bimë të prodhimit tonë, na lejojnë të bëjmë zgjedhjen shumë të saktë të shkurreve. Vetëm ata me tiparet më të mira shkojnë në çerdhe, ku shumohen.

Një sistem i tillë i prodhimit garanton rendimente të larta dhe jep siguri 100% që bimët do të rriten mirë dhe do të mbajnë një sërë karakteristikash të nevojshme për korrjen mekanike (elasticiteti i sythave, rezistenca ndaj dëmtimeve mekanike, lartësia optimale e shkurreve të rritura).

Klientët tanë mund të mbështeten në ndihmën profesionale në lidhje me krijimin e plantacioneve, si dhe kultivimin e aronisë. Edhe pas shumë vitesh pas shitjes së bimëve, ne ofrojmë këshilla dhe udhëzime për kujdesin dhe kultivimin e shkurreve. Aronia është pasioni ynë, të cilin me kënaqësi e ndajmë me të tjerët.

Ne ju ftojmë të vizitoni fermën tonë, ku do t’ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja, t’ju tregojmë makineritë tona të specializuara, çerdhet tona dhe plantacionet e aronisë.

Eksploroni historinë tonë

Ne jemi një nga prodhuesit më të vjetër të aronisë në Evropë.

1986

<h2>Pierwsza plantacja aronii</h2>

Pierwsza plantacja aronii

Wszystko zaczęło się od małej plantacji, położonej około 2 km od naszego gospodarstwa. Dzięki nieustannej pielęgnacji, mimo upływu wielu lat nadal każdego roku daje owoc.

1992

<h2>Rozpoczęcie produkcji sadzonek</h2>

Rozpoczęcie produkcji sadzonek

Początkowo produkowaliśmy sadzonki wyłącznie na własne potrzeby - do dalszego rozwoju gospodarstwa.

2001

<h2>Pierwsze sprzedane sadzonki</h2>

Pierwsze sprzedane sadzonki

Po latach selekcji matecznika zdecydowaliśmy się zwiększyć ilość produkowanych sadzonek i rozpocząć ich sprzedaż.

2009

<h2>Własne produkty aroniowe</h2>

Własne produkty aroniowe

Aktualnie w naszej ofercie posiadamy soki, koncentrat, błonnik, proszek liofilizowany, dżem, miód oraz suszone i mrożone owoce.

2014

<h2>Powstanie marki Yagoody</h2>

Powstanie marki Yagoody

Marka Yagoody w ofercie oprócz produktów aroniowych posiada także inne zaliczane do "superfoods".

Markat tona

30+

Vite përvojë

200+

Përdorues të lumtur

2500000+

Shiten bimë