Mirësevini në faqen e internetit të Aroniafarm.

Ne jemi një kompani familjare e specializuar në kultivimin e aronisë organike dhe prodhimin e bimëve me cilësi më të lartë.

Ne ofrojmë vetëm bimë vegjetative aronia të varietetit NERO, të prodhuara nga një bimë mëmë e zgjedhur me kujdes, të cilat janë kultivuar për mbi 30 vjet nën mbikëqyrjen e një pylltari të kualifikuar me dyzet vjet përvojë në çerdhe.

Ne shesim bimë dy-tre vjeçare me shumë rrjedha me një sistem rrënjor shumë të zhvilluar, duke garantuar adoptim pothuajse 100% të fidanëve.

Ne u ofrojmë klientëve tanë ndihmë profesionale falas në çështjet që lidhen me krijimin e plantacioneve të aronisë dhe kujdesin e tyre.

Sadzonki aronii

DSC_0287 (2)
Ne ofrojmë vetëm bimë vegjetative të varietetit NERO, të prodhuara nga bimë mëmë të zgjedhura me kujdes.

Produkty aroniowe

yagoodyprodukty
Kontrolloni gamën tonë të produkteve aronia.

Yagoody ofron produkte plotësisht organike dhe natyrore pa shtuar sheqer, konservantë ose aditivë artificialë.

O Aronii

Aronia Or Black Chokeberry
Ju dëshironi të mësoni më shumë rreth aronia?

Ne kemi përgatitur për ju një artikull që paraqet vetitë më të rëndësishme të këtij super fruti.

Poradnik Uprawy

20100913085
Po mendoni të filloni të rriteni aronia?

Lexoni udhëzuesin tonë për të fituar njohuri themelore në lidhje me kultivimin e aronisë.